Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda Time Travel Sunumu Gerçekleşti

Make a difference!

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Karadeniz Ekolojik Kalkınma Derneği (Goperatif) işbirliğiyle okulumuz çok amaçlı salonunda Tarih Eğitimi Modeli olarak dünyaya yayılan ve Turizm hareketi olarak da büyüyen Time Travel uygulaması sunumu gerçekleşti. Time Travel Uluslararası Ağı Bridging Ages (http://www.bridgingages.com/) tarafından geliştirilip yaygınlaştırılan bir tarih eğitim modeli olarak dikkat çekiyor.

Karadeniz Ekolojik Kalkınma Derneği (Goperatif), Bridging Ages ile birlikte dünyada giderek yayılan bu tarih eğitim modeli ve turizm hareketinin Ordu Yason Burnunda uygulanması için çalışmalar yürütmekte.  Bridging Ages Kurucu ve onursal Başkanı, İsveç Kalmar şehri Lans Müzesi temsilcisi Mr. Ebbe Westergren’in Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklediği proje kapsamında gerçekleştirdiği İngilizce sunum öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İnteraktif geçen sunumda Goperatif Başkanı Hakan Adanır ve Mr. Ebbe Westergren Time Travel ve uygulama örnekleri, Time Travel Tarih Atölyesi konusunda Öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenciyi bilgilendirdi.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00