“Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakcılık” konulu seminer gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda 12.03.2018 Tarihinde Okul Sektör Buluşmaları kapsamında Pirge Bıçakları tarfından “Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakcılık”  konulu seminer gerçekleştirildi.

Programa Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Mustafa SARI, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Saffet SARI, Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Meryem SET ve Mehmet KABACIK, Pirge Bıçakları Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi Tankut PAÇACI ve Pirge Bıçakları Danışman Şef Yardımcısı Sadık DOĞAN ile Aşçılık Programı öğrencileri katıldılar.

Programda Pirge Bıçakları Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi Tankut PAÇACI Kesici Aletler ve Bıçakların tarihi ve üretim aşamaları, Pirge Bıçakları Danışman Şef Yardımcısı Sadık DOĞAN ise Bıçak Çeşitleri, Bıçak Seçiminde Önemli Olan Faktörler ve Bıçak Kullanımında Dikkat Edilecek Noktalar konularında katılımcılara bilgiler verdiler.

Daha sonra Pirge Bıçakları Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi Tankut PAÇACI tarafından öğrencilere ve okulumuz Aşçılık Programı Uygulama Mutfağına bıçak seti hediye etmesiyle program sona erdi.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00