Ordu Büyükşehir Belediyesinden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi CİMER Sorumlusu Şenol DAĞLIOĞLU 15.12.2022 tarihinde öğrencilerimizle buluştu. Buluşmada gerçekleşen söyleşide DAĞLIOĞLU, Halkla İlişkiler biriminin işleyişi, yapılan işler hakkında bilgiler verdi. Söyleşiye eşlik eden eski Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Şahin SEVİNÇ alanla ilgili deneyimlerini aktardı.

Okulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin yoğunluklu katıldığı programda DAĞLIOĞLU ve SEVİNÇ, soru cevap yaparak halkla ilişkilerde çalışmayı planlayan öğrencilere; alanın önemi, gerekliliği, sahip olunması gereken nitelikler gibi konular hakkında bilgiler verdi. Birim çalışmalarına ilişkin örneklerin verildiği söyleşide, DAĞLIOĞLU öğrencilerimizi işleyişi yerinde görmek üzere birime davette bulundu.

Eklenme Tarihi : 23-12-2022 13:21:59