Yerel Yönetimler Öğrencilerinden Ordu Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Yerel Yönetimler Öğrencilerinden Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Yerel Yönetimler programı öğrencileri, Yerel Yönetimler dersi kapsamında ders sorumlusu Öğr. Gör. Samet Yılmaz ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye meclisinin aralık ayı toplantısına ziyaret gerçekleştirdiler.

Eğitimini aldıkları yerel yönetimler alanında hizmet sunumu gerçekleştiren kurumları yerinde görme ve tanıma amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, öğrencilerimiz büyükşehir belediye meclisinin işleyişini bizzat görme fırsatı buldular.

Öğrencilerin katılımından dolayı memnuniyetini dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. M. Hilmi Güler; toplantı sonunda öğrencilerle sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinledi. Dr. M. Hilmi Güler belediyenin her konuda öğrencilerin yanında olduğunu ve kapılarının onlara her zaman açık olduğunu ifade etti.

Eklenme Tarihi : 14-12-2023 11:42:12