"Kentsel Dönüşüm" Konulu Söyleşi

Meslek Yüksekokulumuzda Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı tarafından “Kentleşme ve Konut Politikaları” dersi kapsamında “Kentsel Dönüşüm” konulu söyleşi programı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen söyleşi programına Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORKENT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Dr. Nihat ŞEN konuşmacı olarak katıldılar.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan ORKENT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Dr. Nihat ŞEN ülkemizdeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler vererek, kentsel dönüşüm çalışmaları yapılırken toplumun sosyal durumu ve sosyolojik yapısına göre ilerlemek gerektiği gibi birçok konuda öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Soru cevap şeklinde devam eden etkinlik daha sonra Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuğrul ÖZCAN’ın programa katılımlarından dolayı Mimar Nihat ŞEN’e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Eklenme Tarihi : 14-12-2023 12:57:07