Aşçılık Programı Öğrencilerine Şeker Hamuru Eğitmeni Miray Çiçek Evcim Tarafından Eğitim Verildi

Meslek Yüksekokulumuzda Otel lokanta ve ikram hizmetleri bölümü Aşçılık programında okutulan Pastane ürünleri dersi kapsamında Şeker Hamuru Eğitmeni Miray Çiçek Evcim tarafından öğrencilere 4 Aralık 2023 ve 11 Aralık 2023 tarihlerinde şeker hamurundan safari hayvanları yapımı eğitimi verildi.

Öğrenciler şeker hamurundan yapılan temel figürler hakkında bilgiler alırken yaptıkları figürlerden en iyileri seçildi. Eğitmen hocamız tarafından verilen özel çikolata kursuna davet edilerek birinci olan öğrencilerimizin başarıları ödüllendirildi. Eğitmen hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür belgesi Meslek Yüksekokulumuz yönetimi ve ders hocamız tarafından takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 19-12-2023 14:47:54