SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Akademiden Arenaya Üniversitelerde Girişimcilik ve Kariyer Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuzda, Muhasebe Finans Ve Denetim Kulubü ve Genç Müsiad Ordu şubesi,  Muhasebe ve Vergi Uygulama bölümü ve İşletme Yönetimi programı öğrencileri ile Ordu’da Genç Müsiad ‘Akademiden arenaya üniversitelerde girişimcilik ve kariyer’ etkinliği gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz çok amaçlı salonda gerçekleştirilen etkinliğe Genç Müsiad Ordu Şube Başkanı Samet YILMAZ ( Yılmaz Meşrubat),  genç iş insanları Yusuf DEMİR ( Demirler Petrol ve Avm),  Yasin HEKİM ( Avukat ve Ortaş Sürücü Kursu),  Şevval Sude ÖZKALPAK (Özkalpak Makine) Kaan DURMUŞOĞLU (Durmuşoğlu Sigorta), Aziz BALTA (Konum Ajans), Ahmet ŞENOCAK (Bi Fındık), Yiğit ARSLAN (Yazılım), Ömer Serhat DEMİR (Demir Elektrik), Feyzullah ARSLAN (Mali Müşavir) ile birlikte okulumuz öğretim elemanlarından Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa SARI, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Adem KULAÇ, Öğr.Gör. Dr. Devrim KARADEMİR, Muhasebe Finans ve Denetim Kulubü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Harun ÇAM ve okulumuz öğrencileri katıldılar.

Program Muhasebe Finans ve Denetim Kulubü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Harun ÇAM’ın açılış konuşması ile başladı. Genç Müsiad Ordu Şube Başkanı Samet YILMAZ etkinlik ile ilgili konuşmasını gerçekleştirdi. Program Genç iş insanları Ahmet ŞENOCAK ve Aziz BALTA’nın Genç Müsiad’ı tanıtan slayt gösterisi ile devam etti. Mali Müşavir Feyzullah ARSLAN iş insanı Vona Tarım firma sahibi Alper BEKTAŞ ile söyleşi gerçekleştirdi. Program plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Eklenme Tarihi : 02-04-2024 15:34:04