- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- Geleneksel Sosyal Bilimler Festivalinin 7'ncisi
- Meslek Yüksekokulumuzda ''Fidan Dikme'' Etkinliği Gerçekleştirildi.
- Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Yöresel Lezzetleri Tattı
- Faizsiz Ev ve Araç Alma Çözümleri
- Öğretim Üyelerimizden Fatsa Turizm Çalıştayına Katılım
- Sektör - Öğrenci Buluşması
- Yerel Yönetimler Öğrencilerinden Ordu Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
Türk Mutfağı Haftası

2022 yılından itibaren Ülkemizde ve dış temsilciliklerde 21-27 Mayıs tarihleri arası Türk Mutfağı Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu sayede asırlık tarifler eşliğinde Türk mutfağının geleceğe iz bırakan yaklaşımı, dünya beslenme trendlerine uygunluğu ve 1000 yılları aşan kültürü daha geniş kitlelerle buluşacaktır. Okulumuz Aşçılık Programı ikinci sınıf öğrencileri bu kapsamda öğretim görevlisi Meryem SET ile birlikte okul personeline "Tahinli Saray Muhallebisi" sunumu yapmışlardır.
Kayıt Tarihi 27.05.2024 15:39:18 - Düzenmele Tarihi 27.05.2024 15:40:48