- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- Geleneksel Sosyal Bilimler Festivalinin 7'ncisi
- Meslek Yüksekokulumuzda ''Fidan Dikme'' Etkinliği Gerçekleştirildi.
- Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Yöresel Lezzetleri Tattı
- Faizsiz Ev ve Araç Alma Çözümleri
- Öğretim Üyelerimizden Fatsa Turizm Çalıştayına Katılım
- Sektör - Öğrenci Buluşması
- Yerel Yönetimler Öğrencilerinden Ordu Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
Sektör - Öğrenci Buluşması

Meslek Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm öğrencileri By Z Oteller Grubu CEO'su Sayın Feridun ERGÜN ve Kirman Group Aryconda Otel Executive Chef'i sayın Mustafa PELİT ile buluştu.
Feridun ERGÜN öğrencilerimize girişimcilik hakkında bilgiler vererek sektör deneyimlerini aktardı. Chef Mustafa PELİT ise Aşçılık Programı öğrencilerimize verdiği Work Shop eğitiminden sonra sektör deneyimlerini paylaştı. İnteraktif ortamda soru-cevap şelinde gerçekleşen söyleşilerle öğrencilerimiz sektöre yönelik bilgiler kazandı. Öğrencilerimize katılımcılar tarafından staj ve mezuniyet sonrası iş imkanı konusunda destek verileceği belirtildi.
Öğr. Gör. Ata Bahri ÇAĞLAYAN'ın koordinesinde gereçkleşen etkinlik, Doç. Dr. Merve IŞKIN tarafından katılımcılar Feridun ERGÜN ve Chef Mustafa PELİT'e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.