- Birim Protokol Yürütme Kurulumuz Toplandı
- Meslek Yüksekokulumuza Memnuniyet Ödülü
- Aşçılık Programı Öğrencilerimize Barista Eğitimi
- Birim Danışma Kurulumuz Toplandı
- Aşçılık Programı Öğrencileri Wispy Otel'de Kahvaltı Etkinliğinde
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- Geleneksel Sosyal Bilimler Festivalinin 7'ncisi
- Meslek Yüksekokulumuzda ''Fidan Dikme'' Etkinliği Gerçekleştirildi.
Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Yöresel Lezzetleri Tattı

Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık Programı 2. sınıf öğrencileri Ordu Gastronomisini tanıtımı amacıyla Perşembe İlçesi Düz Mahallesi sakinleri tarafından misafir edildi. Öğrencilerimize Bölüm hocaları Prof. Dr. Cemile BAHTİYAR KARADENİZ, Doç. Dr. Merve IŞKIN ve Öğr. Gör. Ata Bahri ÇAĞLAYAN'ın eşlik ettiği etkinlikte Ordu'ya ait özel lezzetlerin ikramı yapıldı. Öğrencilerimiz yerel halktan Ordu yemekleri hakkında bilgiler almanın yanı sıra özledikleri aile ortamını da yaşadılar. Etkinlik öğrencilerimizin müzik eşliğinde eğlenmeleri ile sona erdi. Düzenledikleri etkinlikle misafirperliklerini gösteren Düz Mahallesi sakinlerine Bölümümüz olarak teşekkür ederiz.
Kayıt Tarihi 30.04.2025 10:13:24 - Düzenmele Tarihi 30.04.2025 10:15:12










