- Birim Protokol Yürütme Kurulumuz Toplandı
- Meslek Yüksekokulumuza Memnuniyet Ödülü
- Aşçılık Programı Öğrencilerimize Barista Eğitimi
- Birim Danışma Kurulumuz Toplandı
- Aşçılık Programı Öğrencileri Wispy Otel'de Kahvaltı Etkinliğinde
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
- Geleneksel Sosyal Bilimler Festivalinin 7'ncisi
- Meslek Yüksekokulumuzda ''Fidan Dikme'' Etkinliği Gerçekleştirildi.
Aşçılık Programı Öğrencilerimize Barista Eğitimi

Aşçılık Programı Öğrencilerimize Barista Eğitimi
Meslek Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri Doç. Dr. Merve IŞKIN koordinatörlüğündeki “İçecek Teknolojisi” dersi kapsamında The Wyspy Hotel’i ziyaret etti. Otel bünyesindeki restoranda görevli olan alanında uzman Barista Batuhan bey tarafından öğrencilerimize kahve ve kahve çeşitleri, kahve demleme teknikleri, özel kahveler ve “coffee art” konusunda teknik ve pratik bilgiler aktarıldı. Öğrendikleri bilgileri pratiğe dökme imkanı bulan öğrencilerimiz coffee art denemelerinde bulundular. Öğrencilerimize verdikleri destekten dolayı The Wyspy Hotel yönetimine, Executive Chef’i Köksal KUVAN bey’e, Barista Batuhan Bey’e bölümümüz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.









