SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Aşçılık Programı Öğrencilerimize Barista Eğitimi

 Aşçılık Programı Öğrencilerimize Barista Eğitimi

Meslek Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri Doç. Dr. Merve IŞKIN koordinatörlüğündeki “İçecek Teknolojisi” dersi kapsamında The Wyspy Hotel’i ziyaret etti. Otel bünyesindeki restoranda görevli olan alanında uzman Barista Batuhan bey tarafından öğrencilerimize kahve ve kahve çeşitleri, kahve demleme teknikleri, özel kahveler ve “coffee art” konusunda teknik ve pratik bilgiler aktarıldı. Öğrendikleri bilgileri pratiğe dökme imkanı bulan öğrencilerimiz coffee art denemelerinde bulundular. Öğrencilerimize verdikleri destekten dolayı The Wyspy Hotel yönetimine, Executive Chef’i Köksal KUVAN bey’e, Barista Batuhan Bey’e bölümümüz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.


Kayıt Tarihi 16.10.2025 09:58:57 - Düzenmele Tarihi 16.10.2025 10:06:26