SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Saffet Hocamızı Son Yolculuğuna Uğurladık

Meslek Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında görevli akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Saffet SARI için cenaze töreni düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen cenaze törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta ve Prof. Dr. Tevfik Noyan,  Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Abdullah Eren, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Kenan Şahin, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Abdullah Eren törende yaptığı konuşmada “Saffet Hocamız çok tecrübeli ve çalışkan bir hocamızdı. Bundan da öte iyi bir insan iyi bir dosttu. Kendini başkalarına yardım etmeye vakfetmişti. Ne mutlu ki ardında kendini hayırla yad edecek sayısız öğrenci ve dostlar bıraktı. Gidişi bizleri derinden üzen hocamızın güzel hatırası gönüllerimizde her daim tazeliğini koruyacaktır. Allah-u Teala kendisine rahmet yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin.” dedi.

Yapılan törenin ardından Dr. Öğr. Üyesi Saffet Sarı’nın cenazesi Piraziz ilçesi Gökçeali köyünde defnedildi.


Eklenme Tarihi : 01-04-2019 10:54:58