Yerel Yönetimler Programı Öğrencileri Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Okulumuz Yerel Yönetimler Programı 1. sınıf öğrencileri yerel yönetimler dersi kapsamında ders sorumlusu Öğretim Görevlisi Selda Polat Erdoğan ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısına katıldı. Toplantıda büyükşehir belediye meclisinin kimlerden oluştuğu, hangi konularda, nasıl karar aldığı, toplantının kim tarafından yönetildiği gibi konularda bilgi sahibi olan öğrenciler böyle bir ortamda bulunmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler. Yerel Yönetimler Programı öğrencilerinin katılımından memnuniyetini dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; belediyenin her konuda öğrencilere yardımcı olacağını, kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Eklenme Tarihi : 13-12-2019 15:39:46