SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Covid 19 ( Yeni Koranavirüs ) Salgınının Ordu İli Turizmine Etkileri’’ Konulu Panel

Meslek Yüksekokulumuzun Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından ‘‘Covid 19 ( Yeni Koranavirüs ) Salgınının Ordu İli Turizmine Etkileri’’ Konulu Panel gerçekleştirildi.

Online olarak gerçekleştirilen panele, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Sosyal Bilimler M.Y.O. Müdürü Doç. Dr. Hasan Tanrıverdi, bölüm hocaları ve panalistler katıldı.

Panelde Ordu İli Turizmi ile ilgili genel konulara yer verilirken,  Covid 19 Salgının Ordu Turizmi’ni nasıl etkilediğine dair bilgilere de yer verildi.

Katılımcılar kendi alanlarıyla ilgili bilgiler aktarmakla beraber Ordu’nun gelişen turizm potansiyelini ve Turizmle ilgili Ordu’da yapılan düzenlemeleri değerlendirdi.

Panelde, turizmin salgınla beraber değişen çehresi ve Karavan Turizmine artan ilgi doğrultusunda Ordu’da 1 adet ve Ünye’de 1 adet kamp alanı olmak koşuluyla 2 adet karavan kamp noktası oluşturulduğu ve Ordu Turizmi’nin geliştirilmesi için diğer alt yapı çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali Akdoğan Üniversitemizin turizm fakültesinin faaliyete geçirildiğini ve üniversite olarak il turizmine destekte her daim hazır olunduğunu dile getirdi. Bunun yanında, Ordu turizminin gelişmesi için, üniversitenin tüm eğitim kurumlarıyla destek verebileceği, turizmin daha geniş paydaşlarıyla ortak bir çalıştay düzenlenebileceğini dile getirdi.


Eklenme Tarihi : 22-04-2021 12:27:57