SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Okulumuzda "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma" Programı Düzenlendi

Okulumuzda İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’inci yıl dönümü dolayısıyla okulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Yüksel Bilgin ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı” gerçekleştirildi.

Çok amaçlı salonda gerçekleştirilen “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” temalı programa akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan Tanrıverdi’nin açılış konuşması ile başlayan program, Öğr. Gör. Yüksel Bilgin’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Programın devamında Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşı’mız hakkında belgesel gösterimi ile öğrenciler tarafından Akif’in seçme şiirleri seslendirildi.

Program teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Eklenme Tarihi : 12-03-2022 15:09:00