SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Çevre Bilinci ve İklim Değişikliği Konulu Söyleşi

"Çevre Bilinci ve İklim Değişikliği" Konulu Söyleşi

Meslek Yüksekokulumuzda Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı tarafından “Çevre Bilinci ve İklim Değişikliği” konulu söyleşi programı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen söyleşi programına Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu konuşmacı olarak katıldı.

Toplantıda Yerel Yönetimler Programı adına açılış konuşmasını yapan Öğr. Gör. Samet Yılmaz toplantının düzenlenme amacına yönelik olarak “doğal kaynakların hızlı tüketildiği ve kullanılamaz hale geldiği, iklim krizinin tehlikeli yüzünü gösterdiği bir dönemde, tüm dünyayı tehdit eden bu sorunlara karşı, çevre bilincine dikkat çekmek için bu programı düzenlediklerini ifade etti.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, düzenlenen etkinlikte çevre bilincinin oluşması için geri dönüşümün önemi, evsel atıkların farklı şekillerde toplanması gerekliliği, çevreyi bilinçli bir şekilde koruma ve atık yönetimi konularında öğrencileri bilgilendirdi.

Soru cevap şeklinde devam eden söyleşi etkinliği daha sonra Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Tanrıverdi’nin programa katılımlarından dolayı Sefa Okutucu’ya plaket takdimi ile sona erdi.


Eklenme Tarihi : 27-04-2022 16:18:02