SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Bir Turizmcinin Deneyimleri Feridun Ergün

Türkiye’nin Turizm Sektöründe Deneyimli ve Başarılı Yöneticilerinden Z Group Hotels Genel Koordinatörü Feridun Ergün, Sosyal Bilimler MYO ve Turizm Fakültesi öğrencileriyle buluştu.

Feridun Ergün, Turizm Endüstrisinin ülke ekonomisi içerisindeki rolünden, ülkemizin turizm kaynaklarının öneminden ve öğrencilerimizin bu büyük endüstri içerisinde kendilerini hangi fırsatların beklediğinden bahsetti. Öte yandan kendisi sadece başarılı bir yönetici olmasının dışında mezun olduğu “Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’ nun da mezunlar derneği başkanlığını yürütmekte olduğunu söyledi. Turizm mesleğinin bir “Meslek Yasasına” ihtiyacı olduğunu ve bu meslek yasasının diğer üniversite mezunlar derneği başkanlarıyla birleşerek gerekli makamlara ulaştırmaya çalıştıklarını da ifade etti.

Ergün, bunların dışında öğrencilerle mesleki tecrübelerini paylaşarak, kişisel gelişim, spor, sağlıklı yaşam konularında da tavsiyelerde bulundu. Söyleşinin sonunda turizm konusunda interaktif bir yarışma yaparak kazanan öğrencimize otellerinin birinde iki kişilik beş gün tatil hediye etti.


Eklenme Tarihi : 26-05-2022 10:08:49