OBİTEM Ziyareti

YEREL YÖNETİMLER PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNDEN OBİTEM’E ZİYARET

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı 2. sınıf öğrencileri Yerel Kamu Hizmetleri ve Yönlendirilmiş Çalışma dersleri kapsamında program öğretim elemanları Öğr. Gör. Samet YILMAZ ve Öğr. Gör. Selda Polat ERDOĞAN ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Yapılan ziyarette OBB İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf ÇINKIL tarafından öğrencilerimize itfaiye teşkilatı ve İtfaiye Eğitim Merkezi hakkında bilgiler verilirken, Eğitim ve Sivil Savunma Şube Müdürü Abdulkadir GÜZELTEPE ve İtfaiye Eğitim Merkezi Amiri Mehmet SARIOĞLU tarafından itfaiyecilerin yangınlara karşı müdahale yöntemleri, söndürme ve kurtarmada kullanılan ekipmanlar ile ilk yardım yöntemleri gibi birçok konuda öğrencilerimiz uygulamalı şekilde bilgilendirildi.

Eklenme Tarihi : 27-05-2022 17:03:46