Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencilerinden Gölköy İmam Hatip Ortaokuluna Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Öğr. Gör. Burçin GÖRGÜLÜ ÇAKIR eşliğinde Gölköy İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek ortaokul ve lise öğrencileri ile bir araya geldi.

Sosyal sorumluluk bilincine dayalı gönüllülük kapsamında “ODÜ BİZİM ÇOCUKLARIMIZ ONLAR” adlı köy okulu projesi kapsamında gerçekleştiren ziyarette Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin gönüllü olarak hazırladıkları hediyeler öğrencilere verildi. Ortaokul öğrencileri ile karşılıklı sohbet, ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı sosyal sorumluluk projesi ile empati kurma, paylaşım ve iletişimin önemine dikkat çekildi.

Eklenme Tarihi : 15-12-2022 14:53:25